#

О нама

НАШЕ ИНЖЕЊЕРСКО ИСКУСТВО

Реномирана Српска (бивша Југословенска) фирма (срж тима ради заједно дуже од 35 година) за пројектовање и развој Вишецевних Лансера Ракета (ЛРСВ) која се ослања на најсавременије софтвере, системе, прототипску радионицу и кооперанте у производњи.

Више од 35 година искуства у области пројектовања ЛРСВ

Огромно искуство при комплетном пројектовању, развоју, производњи и подршци самоходних и вучних ЛРСВ, доказаних у борбеним условима, као и пратећа опреме и подсистема као што су цеви и контејнери за лансере. Са више од 15 пројеката и 10 ВРЛ успешно завршених током последњих 20 година.

Јединствени дизајн као што су сендвич цеви, композитне цеви и оригинално техничко решење за модификовану класичну лансирну цев 122 мм патентирану 2019.

Предузетничка култура подстакнути иновацијама са брзим роковима обрта и професионалном услугом - врло флексибилном.

РАЗВОЈНА СПОСОБНОСТ

▶ Комплетно 3D моделирање

 - CAD - Дизајн помоћу рачунара (Catia, Autodesk Inventor);

▶ Симулације и Тестирање

 - Сопствени семи-емпиријски софтвер за динамичко понашање лансирног уређаја и баллистичке прорачуне;

 - Прорачун чврстоће помоћу ФЕА;

 - Мерна опрема за испитивање лансирних цеви и контејнера;

▶ Услуге за купце

 - Израда тактичко техничких захтева (ТТЗ) за савремени Вишецевни Лансер Ракета;

 - Пројектовање лансирног система за задате ТТЗ (укључује пројектовање: лансера, лансирног контејнера / лансирних цеви, система за управљање ватром и интеграцију са подвозом – возилом или неком другом платформом);

 - Модернизација постојећих ракетних система;

 - Израда техничке документације за производњу и интеграцију лансирног система у зависности од технолошких капацитиета купца;

 - Пројектовање и имплементација нових производних линија за производњу, интеграцију и испитивање лансирних система и/или лансирних цеви (контејнера).